zondag 16 mei 2010

Zomerhemd.

Gisteren in een vlaag van optimisme toch maar weer een zomerhemd gekocht. Fleurige kleuren, een vrolijk motiefje en korte mouwen. Zo'n niemendalletje dat je over je blote lijf kunt aantrekken. De werkelijkheid is nu dat ik nog regelmatig in een dikke, grijze trui rondloop. Het hemd gaat nog maar even de kast in. Zal het er dit jaar nog van komen dat ik het kan dragen?

Het voordeel van dat koele weer is dat je de aandacht op binnenshuis richt en er toe komt wat karweitjes aan te pakken die maar steeds zijn blijven liggen. Zo heb ik deze week een Reunie-site van de CJV waar wij vroeger lid van waren, weer eens aangevuld en opgeleukt. Klik hier wanneer je haar eens wilt bekijken.

Ook de genealogie-site is weer wat uitgebreid. Leuk wanneer je ontdekt dat een Trijntje al een eerder huwelijk had, waaruit ook weer kinderen zijn voortgekomen. Het is als bij een legpuzzel: steeds weer feest wanneer je een nieuw stukje hebt gevonden en dat ene stukje levert dan ook vaak weer een aantal andere nieuwe stukjes op.