vrijdag 15 juni 2012

Afspraak is afspraak.

Vanmorgen vroeg keek ik vol ongeloof uit het raam. Van dit weer zeggen de Engelsen dat het katten en honden regent (zie mijn blog van 26-11-2009). Het water viel met bakken uit de lucht en het zag er naar uit dat dit de hele dag zo zou doorgaan. Was het mogelijk dat de weergoden ons vandaag zo vreselijk in de steek zouden laten?! Het was vandaag onze vaste wandeldag en tot nu toe hadden we het iedere keer bijzonder getroffen, zeker wanneer je in aanmerking neemt dat de 'zomer' van dit jaar tot nu toe niet al te veel zonneschijn voor ons in petto heeft gehad. Beweegmaatje en ik hadden ooit afgesproken gewoon altijd te gaan wandelen, ook wanneer het regent, maar ja, er zijn natuurlijk wel grenzen!

Afspraak is afspraak en dus gingen we gewapend met een grote paraplu op pad, wat later dan gewoonlijk en voor een wat kortere afstand als anders, maar we gingen op pad en hé....... na een natte start........


........ werd het al vrij snel droog en voelde het heerlijk schoon en fris aan in het bos. Behalve een paar hondenbezitters die door hun hond werden uitgelaten, kwamen we niemand tegen. Pas kort voor het eindpunt begon het weer zachtjes te regenen. De weergoden hadden ons wederom gematst. We hadden onze heerlijke, mooie, gezonde, ontspannende wekelijkse wandeling weer binnen en konden volop tevreden zijn.